Így dolgozunk mi:

Brief-elünk

Mi is a feladat?

Mindenekelőtt megkérünk, hogy írj nekünk egy részletes brief-et, de ne aggódj, ha szeretnéd (ha nem), segítünk Neked megírni. Ez alapján ismerünk meg Téged, az ízlésed, a márkád, a vállalkozásod. Egy jó arculatért Neked is meg kell dolgoznod. Segítened kell, hogy tudjuk mit szeretnél, és mit nem.

Varázsolunk

Cukor, só és minden mi jó.

A következő lépésben hosszú, álmatlan éjszakákon át fogjuk a terveket elkészíteni neked. Mint minden kreatív feladatot, ezt is részletes kutatómunka, sok-sok agyalás és még több elbukott próbálkozás előzi majd meg, így kérjük légy türelmes. A határidőket úgyis megbeszéltük, azzal sosem késünk. A jó munkához viszont kell egy kis idő.

Csiszolunk

A legérzékenyebb rész

Amikor azt hinnéd, hogy szinte kész vagyunk, hátra van még az a rész, hogy meggyőzzünk, biztosan nem kell oda még egy virág, te pedig úgy érzed, hogy valami azért kéne, aztán valahol félúton találkoznak az elképzelésink és AZ lesz AZ. És mindketten tudjuk majd, hogy ez a vége, ami valami szuper dolog kezdete is egyben!

Tündi

tervezőgrafikusvarázsló

Szuperképességeim: rengeteg időt el tudok tölteni az interneten, anélkül, hogy bármi haszna lenne, képes vagyok egész nap pizsiben lenni, és/vagy 3 napig pizzán élni.

Niki

weboldalésgrafikusvarázsló

Szeretem az egyszerűséget és a minimált. Megragadni a lényeget. A kevesebb néha több. Kivéve, ha sörről van szó. Abból inkább több legyen.