Milyen velünk dolgozni?

Tapasztalataink szerint bármilyen együttműködés akkor sikeres, ha megvan a „kémia”.
Ha Te is, mi is hasonló értékrenden vagyunk.

Kukkants be az EyeCandiz sztori kulisszái mögé és ismerj meg minket jobban!

Tündi

tervezőgrafikusvarázsló

Szuperképességeim: rengeteg időt el tudok tölteni az interneten, anélkül, hogy bármi haszna lenne, képes vagyok egész nap pizsiben lenni, és/vagy 3 napig pizzán élni.

Niki

weboldalvarázsló

Szeretem az egyszerűséget és a minimált. Megragadni a lényeget. A kevesebb néha több. Kivéve, ha sörről van szó. Abból inkább több legyen.

Miért gondoltuk azt több mint 10 év barátság után, hogy - mindenki óva intése ellenére - közös vállalkozást indítsunk?

Eleve a szolgáltatásaink is kéz a kézben járnak:
arculattervezés
weboldalkészítés
Két olyan dolog, amire szinten minden vállalkozónak szüksége van.
Másrészt a barátságunk is megalapozza, hogy jól együtt tudjunk dolgozni. Tündi a kreatív szabadszellemű alkotó típus, Niki a kódok és a webdesign mestere. Másképp látunk rá dolgokra, és pont ez segít abban, hogy egymás munkáját kiegészítsük.
A kezdeti útkeresés és zsákutcák után immáron 8. éve kooperálunk, tanulunk, fejlődünk, alakulunk. Barátságunk is felnőtté vált közben. Tudjuk, hogy a tanulás egy életen át fog tartani. Nyitottak vagyunk az újra, szeretjük az újító irányokat.

Miért tesszük bele immáron 8. éve szívünket-lelkünket minden projektbe?

Mindketten szeretünk szépet és jót csinálni, új területeket megismerni. No meg szeretjük az elégedett ügyfeleket.

Tündi

„Számomra az alkotási folyamat olyan, mint a rendrakás. Mások talán csak az ijesztő kupit veszik észre, én viszont a kihívást látom benne: Rendszerint egy csomó, látszólag nem összefüggő információval indulunk.
Rendszerezek, utána nézek mindennek, gyűjtök, hogy még nagyobb kupit csináljak. Majd csokorba rendezem, priorizálom, félreteszem, ránézek messzebbről, ötletelek, és végére eljutok oda, hogy tudom mit kell csinálni.
Aztán mindig kiderül, hogy mégsem tudtam. Úgyhogy nekifutok még néhányszor, és a végére összeáll, amire szükség van.”

Niki

„Szeretem kompromisszumok nélkül valóra váltani az ügyfél “álmát”. Hogy a végén azt mondja, pont ilyen weboldalt álmodott meg, teljesen a sajátjánák érzi, mert megjelenésében és funkcióiban is 100%-ig a vállalkozását szolgálja.
Imádom a bonyolultabb, kihívásokkal teli munkákat is, ahol különleges funkciókat kell megvalósítani. De szerem azokat a feladatokat is, amikor „csak” egyszerű, de nagyszerű, esztétikus oldalt készítünk. A lényeg, hogy az átadott munkám után meglegyen az ügyfél WOW élménye.”
 

Kik a kedvenc ügyfeleink?

Tündi

„Olyanokkal szeretek együtt dolgozni, akiknek szívügyük, hogy az arculat vizuálisan is közvetítse a márkájuk értékeit.”

Niki

„Büszkeséggel tölt el, amikor valaki rossz tapasztalatok után a velem való munka során rájön, a webfejlesztést lehet jól is csinálni. :)”

Hogy dolgozunk?

Brief-elünk

Mi is a feladat?

Mindenekelőtt megkérünk, hogy írj nekünk egy részletes brief-et, de ne aggódj, ha szeretnéd (ha nem), segítünk Neked megírni. Ez alapján ismerünk meg Téged, az ízlésed, a márkád, a vállalkozásod. Egy jó arculatért Neked is meg kell dolgoznod. Segítened kell, hogy tudjuk mit szeretnél, és mit nem.

Varázsolunk

Cukor, só és minden mi jó.

A következő lépésben hosszú, álmatlan éjszakákon át fogjuk a terveket elkészíteni neked. Mint minden kreatív feladatot, ezt is részletes kutatómunka, sok-sok agyalás és még több elbukott próbálkozás előzi majd meg, így kérjük légy türelmes. A határidőket úgyis megbeszéltük, azzal sosem késünk. A jó munkához viszont kell egy kis idő.

Csiszolunk

A legérzékenyebb rész

Amikor azt hinnéd, hogy szinte kész vagyunk, hátra van még az a rész, hogy meggyőzzünk, biztosan nem kell oda még egy virág, te pedig úgy érzed, hogy valami azért kéne, aztán valahol félúton találkoznak az elképzelésink és AZ lesz AZ. És mindketten tudjuk majd, hogy ez a vége, ami valami szuper dolog kezdete is egyben!

Mi mindenben számíthatsz ránk?

Arculat és márkaépítés

Induló és megújuló vállalkozásoknak is

Logó, névjegy, brossúra, szórólap, kirakat, online hirdetések. Egyedi igényeidre egyedi megoldásokkal válaszolunk!

Webdesign és megjelenés

Wordpress és annál sokkal
több

Telepítés, testreszabás, extra funkciók, grafikai elemek, karbantartás/betanítás. Nem sablonokat telepítünk, hanem egyedit tervezünk Neked.

Teljes körű szolgáltatás

Induló és megújuló vállalkozásoknak is

Keresőmarketing, Adwords hirdetéskezelés, keresőoptimalizálás, SEO szövegírás és minden, mi jó! Ezek mellett online marketing stratégia és Facebook hirdetéskezelés, hogy minden, ami jó, még jobb legyen.

Nem minket keresel, ha...

Válogatás kedvenc munkáinkból

További munkáinkért nézd meg webes és grafikai portfóliónkat!

Női Sikertréner
szórólap

Szent János Centrum
kórház weboldal

Offiseven
infografika

Pécsi Építő
weboldal

Még mindig velünk vagy? Akkor mire vársz?

A puding próbája az evés, a közös munkáé pedig a kapcsolatfelvétel.
Keress minket az alábbi elérhetőségeink bármelyikén.
Kíváncsian várjuk, miként tudjuk segíteni a vállalkozásod és a céljaid elérését. 😉

Telefon:

+3670 632 8342

Email:

info@eyecandiz.hu

Website:

eyecandiz.hu/