VÁLLALKOZÓI KURZUSOK

Vedd kezedbe a megjelenésed!

​Grafikai tervezési alapismeretek, weboldal készítés + kezelés röviden, tömören. Kétszer egy napos kurzus kezdőknek, mikro- és kisvállalkozóknak, bátor alkotóknak!

1. Tervezés

Már az elején leszögezzük: nem leszel grafikus

Ez a kurzus teljesen kezdő, és minimálisan gyakorlott vállalkozóknak szól, hogy megtanulják a meglévő arculati elemeiket szakszerűen felhasználni a hirdetéseikben. A kurzuson megtanulod a grafikai tervezés alapelveit, hogy ízlésesen készíthess magadnak egyszerű online vagy nyomtatott anyagokat. Egy kis szemléletformálást kapsz tőlünk!

2. Weboldal

Nem tömjük a fejed felesleges kódokkal

Inkább segítünk létrehozni saját weboldalad. Együtt telepítjük a wordpresst Neked, kiválasztjuk a vállalkozásod számára legmegfelelőbb sablont, közösen személyre szabjuk és nélkülözhetetlen kiegészítő funkciókat aktiválunk, hogy felturbózzuk oldalad kezelését és megjelenését.

3. Tervezés + Weboldal

Profi megjelenés mindenhol

Amennyiben mindkét kurzusonkat elvégzed, saját kezedbe veheted az irányítást, mind a hirdetéseid, mind a weboldalad szintjén. Megjelenéseddel és honlapoddal egy profi cég benyomását fogod kelteni az online és az offline világban is.

VÁLLALKOZÓ VAGY?

Szeretnéd kezedbe venni a megjelenésed? Nem szeretnél csilliárdokat költeni szakemberre? Szeretnéd megérteni a vizuális megjelenés alapjait, hogy minél profibb benyomást kelts?

Szeretnéd

te is az egységes, ízléses vizuális kommunikáció alapjait elsajátítani?

A kurzus első napján megtanulod értelmezni a vizuális nyelvezetet, mely segítségedre lesz a saját vizuális stratégiád kialakításában. Megtanítjuk, hogyan legyenek befogadható, figyelemfelkeltő, de mégis letisztult és egyedi hirdetéseid, hogyan alakíts ki egy tudatok koncepciót a tervezéshez.

Szeretnél

minimális anyagai és időráfordítással egyedi és profi weboldalt készíteni magadnak?

A kurzus második napján segítségünkkel elkészítesz egy bemutatkozó weboldalt a vállalkozásod számára, amit otthon tovább fejleszthetsz majd a tanultak alapján. Megmutatjuk, mire figyelj a sablonválasztásnál, milyen kiegészítőket érdemes használni, hogy minden igényedet kiszolgálja a weboldalad, illetve azt is átbeszéljük, hogy mire kell figyelni szerkesztés közben, hogy SEO szempontból is megfelelő legyen a honlapod.

Szeretnéd

hogy harmóniában legyen az összes megjelenésed online és offline?

Ahhoz, hogy professzionális megjelenésed legyen, nélkülözhetetlen a koncepció. Ha elvégzed két napos kurzusunkat, megtanulod, hogyan alakítsd ki a vizuális nyelvezeted, hogyan építsd be azt a hirdetéseidbe, és a honlapodba, hogy mindenhol egyértelmű, egyszerű, befogadható, mégis egyedi és ízléses üzenetekkel kommunikálj.

Vélemények a kurzusról

Kik vagyunk mi?

Többéves szakmai gyakorlattal, sokéves ügynökségi múlttal és magas szintű elméleti tudással rendelkező kreatív szakemberek vagyunk. Folyamatosan képezzünk magunkat is, hogy legjobb és legfrissebb tudásunkat adjuk át Nektek. Szeretjük a kisvállalkozásokat, mert lelkük van, és segítünk Nektek, hogy ezt meg tudjátok mutatni másoknak is.

Tündi

Tervezőgrafikus, kreatív arculattervező

Tervezési alapelvek, arculati alapfogalmak, színelmélet, tipográfia, nyomdai alapismeretek

Niki

Weboldaltervező, grafikus

WordPress alapok, telepítés, beállítások, sablon választás, egyedi wp oldal építés, landing page létrehozás, seo alapok

Mit tanulhatsz meg a kurzuson?

Mit jelent egyáltalán a grafikai tervezés?
Miért fontos a vizuális megjelenés?
Mitől lesz befogadható az üzeneted?
Milyen szabályokra kell odafigyelned a tervezés során?
Milyen tervezési alapelveket kell figyelembe venni?
Hogyan lesz összhangban a vizuális kommunikációd?

Tudtad, hogy minden forma jelentést hordoz? És azt is tudtad, hogy ezt tudatosan az előnyödre is tudod használni? Tudatosan használod a színek érzelmi töltetét? Eszedbe jutott már, hogy a szöveg, nem csak szöveg, hanem a vizuális nyelv egyik bástyája is? Nagyon fontos a tudatos betűválasztás, amit csak akkor tudsz helyesen megtenni, ha ismered a betűk alapvető tulajdonságait! Egy kép többet mond ezer szónál. Biztos ez? Vagy van más módja is az ábrázolásnak? Ha képet használsz, odafigyelsz a kompozícióra is, vagy csak a témáját választod meg a képnek?

Készítettél már hirdetést saját magad? A kurzuson biztosan fogsz, nem is egyet! Nem kell hozzá semmilyen szoftvert telepítened, de lesz egy kis házi feladatod előtte, amit a jelentkezés után fogunk elküldeni Neked e-mailben. A kurzusnak nem célja a szoftver-ismeret oktatása, inkább a grafikai alapelvek gyakorlatba való használatát fogod megtanulni.
Szerkesztettél már képeket? Mi volt a legfontosabb szempont a szerkesztésnél? Mire használod a szerkesztett képeket?
Ha már készítettél hirdetéseket, szerkesztettél képeket, azokat is megnézhetjük együtt a kurzus során, hogy elemezzük őket!

Van már weboldalad, de nem vagy vele elégedett? Vagy most szeretnél nekiállni a saját weboldalad létrehozásának, de azt sem tudod, hogy állj neki, hogyan válassz?
Hogyan hozd ki honlapodból a maximumot ingyenes sablonokkal? Mire kell odafigyelni a választás során? A kurzuson megválaszoljuk minden kérdésedet, segítünk minden beállításban és oldalad vázának felépítésében, hogy neked már csak tartalommal kelljen megtölteni.

Azt gondolod, hogy a wordpress kötöttségei miatt muszáj elfogadnod, hogy bizonyos dolgokat nem lehet? Biztos vagy ebben?
A wordpress számtalan kiegészítője közül bemutatjuk neked a legfontosabb, leghasznosabb és leggyakrabban használtakat!

Hallottál már a SEO-ról, de nem tudod mi fán terem? Tudod, hogy fontos, de nem tudod, te mit tudnál tenni érte?
A kurzuson úgy fogjuk felépíteni a weboldaladat, hogy közben folyamatosan felhívjuk a figyelmedet arra, hogy a jobb keresőoptimalizáltság érdekében mit érdemes tenned, mire kell figyelned.

Mi történik a kurzus után?

A kurzus mindössze két napos, de utána sem engedjük el a kezed. A kurzus ára magában foglal két konzultációt, ami azt jelenti, hogy utána egyénileg is foglalkozunk külön a te arculatoddal, weboldaladdal akár személyesen Budapesten, vagy skype-on. Ezen kívül csatlakozhatsz zárt FB csoportunkhoz, ahol egymástól és tőlünk is kaphattok segítséget, véleményt.

Kinek ajánljuk?

Induló mikro- és kisvállalkozóknak

Akik jártasak a számítógép használatban

Akik szeretnek alkotni

Grafika és weboldal készítés terén kezdőknek

Akik gyakorlatban használható tudást szeretnének szerezni

Akik szerint a belső mellett fontos a külső is

Akik nem ijednek meg a tervezéstől, kreatív feladatoktól

Akik nem akarnak havi szinten grafikusra/ webfejlesztőre költeni

Akik hajlandóak megcsinálni a házi feladatot 🙂

Melyik kurzust választod?

Részt vehetsz egyben mindkét kurzusunkon kedvezményes áron vagy választhatod csak az egyik kurzusunkat is! Az árak bruttó árak és tartalmaznak mindent, ami a kurzushoz szükséges! A kurzus díja előre fizetendő , kérlek olvasd el a lemondási feltételeinket! Jelentkezésed akkor válik érvényessé, ha a visszaigazoló email-hez csatolt számla összege beérkezik hozzánk.

Mindkét kurzuson részt veszek!

Egy napos tervezés + egy napos weboldal kurzus
80.000 Ft
 • Két napos kurzus
 • Kiscsoportos foglalkozás: max 6 fő
 • 2x 30 perc konzultáció (személyes vagy skype, 3 hónapig felhasználható)
 • Munkafüzet

Tervezés kurzus

Egy napos tervezés alapozó kurzus
50.000 Ft
 • Egy napos kurzus
 • Kiscsoportos foglalkozás: max 6 fő
 • Fél órás konzultáció (személyes vagy skype, 3 hónapig felhasználható)
 • Munkafüzet

Weboldal kurzus

Egy napos worpress weboldal kurzus
50.000 Ft
 • Egy napos kurzus
 • Kiscsoportos foglalkozás: max 6 fő
 • Fél órás konzultáció (személyes vagy skype, 3 hónapig felhasználható)
 • Munkafüzet

Amennyiben le szeretnéd mondani a kurzust kérlek vedd figyelembe az alábbiakat, mivel ez egy kis csoportos (max 6 fő) oktatás, ezért bizonyos szabályok mellett tudod csak lemondani:

– 14 nappal a kurzus előttig teheted meg ingyenesen!!!
– 14napon belül 50%-os visszatérítéssel tudjuk csak elfogadni a lemondást!!!
– A kurzus előtt 3 nappal pedig már nem tudod lemondani a jelentkezésed!!!

Maradt még kérdésed?

Kérjük olvasd el a gyakran ismételt kérdéseket, és ha nem találtál választ, írj nekünk bátran!

Gyakran ismételt kérdések

Összegyűjtöttünk a leggyakrabban felmerülő kérdéseket Neked. Kérlek mielőtt jelentkezel, olvasd át alaposan, és ha maradt bármilyen kérdésed, írj nekünk!

A kurzus két napos, két szekcióra bontva.

Először megtanuljuk a grafikai alapismereteket, melynek pontos részleteitkorábban felsoroltuk, majd a második részben elkészítünk egy weboldalt.

Természetesen igen. Bár a két kurzus egy részletes, sok mindenre kiterjedő tudást ad, de amennyiben úgy gondolod, hogy az egyik részében már jártas vagy, vagy kevésbé fontos számodra, akkor gyere a másik kurzusunkra, szeretettel várunk!

Minden kurzusnál 6 főben maximalizáljuk a csoport létszámát, hogy mindenkivel egyedileg is tudjunk foglalkozni, minden kérdést legyen időnk átbeszélni,  megválaszolni.

A legfontosabb dolog: saját laptopot. Ezt nem tudjuk biztosítani. Minden egyéb információt e-mailben ki fogunk küldeni a jelentkezés után.

Természetesen igen, sőt, az lenne a legjobb ha mindenkinek lenne arculata, mert itt NEM arculattervezést fogunk tanulni, hanem azt, hogyan használjuk tudatosan az arculatunk elemeit.

NEM, és ezt nagyon fontosnak tartjuk kihangsúlyozni. A jó logó megtervezése évekig tartó tanulási és gyakorlási folyamat eredménye, és a JÓ logó nagyon fontos egy vállalkozás számára, ezért ezt kizárólag profi szakemberre bízd. Sajnos rengeteg a piacon a rossz példa, amit nem elég gyakorlott vagy egyáltalán nem grafikus szakember készített. A logódat mindenképp szakember tervezze meg, ezt nem fogjuk megtanítani, mert egy nap alatt nem is lehet.

Dehogynem, itt nagyon hasznos tudást fogsz kapni, amit az arculatod elkészülte után is remekül tudsz majd alkalmazni, csak ne azzal a reménnyel gyere, hogy logót fogunk tervezni.

Semmilyen előképzettségre nincs szükséged.

Három különböző online használható szoftvert fogunk használni, méghozzá az ingyenes verziókat, így semmilyen plusz költséged nem lesz. Emailben ki fogjuk küldeni a pontos teendőket a szoftverekkel kapcsolatban.

Igen lesz házi feladat, amit a jelentkezés után, e-mailben elküldünk neked! A kurzusra körülbelül egy órát kell készülnöd előre.

A weboldalad megléte vagy nemléte nem befolyásolja a jelentkezést jelen esetben. Ha nem tudod megfelelően kezelni a weboldalad, vagy nem vagy elégedett vele, vagy szeretnéd megismerni a wordpress alapjait és kiegészítő funkcióit, akkor jelentkezz. A kurzuson az elejéről fogjuk kezdeni a weboldal létrehozását, így ha van is weboldalad, egy újat fogsz építeni velünk, aztán a kurzus után eldöntöd, hogy melyiket fejleszted tovább 🙂

Semmilyen előképzettségre nincs szükség.

A kurzus alkalmával nem webshopot készítünk, ám az itt megszerzett tudással egyszerűen kiegészítheted majd honlapod webshop funkcióval is.

A kurzus helyszíne:

GOODMO House – 1084 Budapest, József utca 13.

Maradt még kérdésed?

Tedd fel nekünk!

Telefon:

+36 20 913 2303

Email:

info@eyecandiz.hu

Website:

eyecandiz.hu/