Online Marketing

Online Marketing

Keresőmarketing, Adwords hirdetéskezelés, keresőoptimalizálás, SEO szövegírás és minden, mi jó!

1. Weboldal elemzés, tanácsadás

Weboldal elemzés és marketing stratégiai tanácsadás

Ha nem tudod hogyan kezdj bele…Mi segítünk!

Első sorban egy személyes találkozóval, hogy kicsit jobban megismerjük egymást, és így a további közös munkán rá tudjunk Mi is hangolódni az elképzeléseidre. Írj nekünk, tedd fel kérdéseidet és mi megtaláljuk rá a választ!

Miben tudunk konkrétan segíteni?

Weboldalelemzésben. Egy teljes körű weboldalelemzéssel feltérképezzük az okokat, ami miatt az oldal esetleg nem elég látogatott vagy épp kevés az ügyfél. Megnézzük mivel tudjuk még vonzóbbá tenni a weboldalad leendő partnereid számára és hogyan tudnál még elérhetőbb lenni a világhálón.
Ehhez pedig kulcsszerepet játszik a keresőoptimalizálás. Vagyis rá tudunk-e találni az oldalra, mint látogató? Milyen kulcsszavakat kellene használni a nagyobb megtalálhatóság érdekében? Illetve milyen benyomást kelt a látogatóban az oldal első látásra?
Így webfejlesztéssel megpróbálunk egy új színt vinni az oldalra. Törekszünk rá, hogy elérd a célod és ne csak egyszerűen egy oldal legyen a weben!

Ha csak egy elképzelésed van, de honlapod még nincs, semmi probléma!

Minden esetben felállítunk egy online marketing stratégiát, ami azt az irányt fogja képviselni, ami segít az oldalad napi szintű kezelésében. Kezdve azzal, hogy hogyan tudnál piacra lépni, hogyan mutasd be a termékeidet és ezt milyen módon hozd az emberek tudomására.

Egy jó oldal, jó élmény! Mi pedig segítünk ennek megvalósításában!

Weboldal elemzés, tanácsadás

Kereső-
optimalizálás

2. Keresőoptimalizálás

Mi is az a keresőoptimalizálás?
...illetve miért fontos ez?

A keresőoptimalizálás, más néven SEO (Search Engine Optimization) az egyik legfontosabb részét képzi a weboldalak fejlesztése kapcsán. Esetünkben, hogy ügyfeleket tudjunk szerezni. Ez segíti, hogy bizonyos kulcsszavakra a Google-ben az oldalunk az elsők között jelenjen meg. Hiszen az az oldal, amit nem talál, olyan, mintha nem is létezne! Ezen pedig javítani kell!
Manapság már nincs olyan, aki valamennyi kérdésére ne az internet segítségével keresné a választ. Ha pedig az első 10-20 találatban benne vagyunk, láthatjuk ennek eredményességet. A felhasználók sokkal jobban bíznak azokban az oldalakban, amik a kézenfekvő találatok között szerepelnek, így gyakrabban is kattintanak rájuk. Így nem csak a látogatók száma nő, de a potenciális ügyfeleké is, akik valóban vásárolni szeretnének tőlünk.
A SEO-val alacsony költségbefektetéssel érhetünk el tömegekhez és idővel múlásával helyezésünk is egyre stabilabbá válik. A rendszeres keresőoptimalizálás esetén ezért érdemes SEO szakértőre bízni a munkafolyamatot, aki átlátja a rendszert. Nem csak a nagy változások hozhatnak eredményt, hanem az apró javítások is.
Mi segítünk abban, hogy ne magadat keresd, hanem Téged keressenek!

3. Adwords (Ads) hirdetéskezelés avagy keresőmarketing

Milyen lehetőségek rejlenek az AdWords hirdetésekben?
Avagy mennyit költsek egy hirdetésre?

Manapság mindenki a Google rendszerében keres és hirdet. Egy jól időzített hirdetés pedig nem csak megkímél a sok költségtől, de a gyorsan eléri célját.
Sokak kezdenek bele háttértudás nélkül és verik magukat gyorsan hatalmas költségekbe. Ezért mindenképp a legjobb, ha egy AdWords hirdetéskezelést szakember kezébe adjuk. Valójában a rendszer összetettségében rejlik a kulcs, hiszen itt már nem csak a keresőprogramban, hanem a Google hálózatának részét képző weboldalakon is megjelenik a hirdetésünk. (Gmail,. Google képek, Térkép stb.)
Miért éri meg? A keresőmarketinggel egy másfajta stratégiát követünk. Láthatjuk, hogy azok a látogatóknak, akik hirdetésen keresztül léptek az oldalunkra, mi felé irányul figyelmük, merre orientálódnak az oldalon. Ahogy az optimalizáció, úgy a keresőmarketing is kulcsszavakra hagyatkozik. A kulcsszavakkal való összehangolásnak azonban borsos ára van és ezért egy-egy AdWords kampány nem kevés pénzbe kerülhet annak, aki megfelelő tapasztalat és tudás nélkül kezd bele. Akkor mégis hol kéne kezdeni?
Ebben segítünk mi! Az AdWords hirdetéskezelés ne csak a kattintások számán alapuljon, hanem egy jól kidolgozott és összetett kampányon. A mi célunk a te célod most!

Adwords hirdetéskezelés/
keresőmarketing

Facebook hirdetéskezelés

4. Facebook hirdetéskezelés

Építsük be a profizmust a Facebook fiókodba!

Megtévesztő lehet a Facebook hirdetések kezelése, hisz amilyen egyszerű, olyan gyorsan lehet rá elszórni rengeteg pénzt. Az időről nem is beszélve! Mégis nagyon fontos, hogy megjelenjünk ezen a platformon is.
Mi pedig ebben tudunk segíteni! Hiszen egy jó Facebook kampány elengedhetetlen kellék ahhoz, hogy be tudjunk törni a piacra és ügyfeleket szerezzünk.
Jókor, jó helyen és jó időben. Ezek kulcsfontosságúak egy kampány beindításánál, hiszen akkor nem csak a pénzünket szórjuk ezerrel a levegőbe, hanem egy megfontolt háttérrel lépünk a nagyközönség elé. Megfelelő tapasztalat és tudás nélkül pedig gyorsan szállhat alá a befektetésünk és a kedvünk egyaránt.
Ne szenvedj vele egyedül, mi összeállítjuk a számodra legmegfelelőbb Facebook hirdetést és kampányt, segítünk megválasztani a stratégiát, amivel egyedivé válhatsz a piacon és megelőzheted a konkurenciát! Közösen megbeszéljük a céljaidat és folyamatos optimalizálás mellett megpróbáljuk a legtöbb hirdetést kihozni a legkisebb költségből. Kiaknázzuk a Facebook-ban rejlő lehetőségeket, hogy a legjobbat tudjuk bemutatni a célközönségednek. Mindent előre egyeztetünk és átbeszéljük az eredményeket vagy az esetleges új megoldásokat. Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk nyugodtan! Az idő pénz és mi nem pazaroljuk egyiket sem! Kihozzuk a legtöbbet a legkevesebből is! Valósítsuk meg a céljaid!